Dendermondsesteenweg 322 - Sint-Niklaas
[email protected]

CONTACTEER ONS
0495 45 94 55

Natuurlijk goed doet uw paard goed

Gegroeid uit passie om paarden beter te begrijpen is Natuurlijk Goed ontstaan. Kom gerust langs in onze gezellige winkel. Wij staan steeds klaar voor een woordje advies. Volg ons zeker op facebook.

Routeplan

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment
EQUIFYT
EQUIFYT

Granenvrije voeders van Equifyt zijn de basis bij Natuurlijk Goed. Wij bieden zo goed als het volledige granenvrij gamma van Equifyt en Agrobs aan.

Meer informatie
EQUIBIOME
EQUIBIOME

Equibiome het paarden onderdeel van Agriton is een must have voor uw paard beter te houden. Een aangenaam stalklimaat, minder geur, minder vliegen, minder rotstraal,… . Een kringloop manier voor de verwerking van u mest, weide,.. Ontdek wat equibiome voor u kan betekenen.

Meer informatie
STIEFEL
STIEFEL

Ontdek wat de meerwaarde van kruiden kan beteken voor uw paard. Stiefel is een gerenomeerd Duits merk voor de ontwikkeling van kruidenmengsels voor paarden. Zowel zuivere enkelvoudige kruiden als samenstellingen.

Meer informatie
KOLTEC
KOLTEC

Uw weide veilig en optimaal afspannen? Koltec helpt u daar graag bij.

Meer informatie

Paardvriendelijke tuinen

Natuurlijk Goed staat ook voor paard vriendelijke tuinen.

Een tuin waarin uw paard eens kan gaan snoepen en u van kan genieten. Snoeiafval geen giftige stoffen zijn maar een meerwaarde, het kan.

Naar onze projecten

1/RECENT NIEUWS

  • Eindelijk gaan de wegenwerken vooruit en moeten we de laatste moeilijke hindernissen nemen. Ze zouden woensdag starten met het aanleggen van het fietspad wat de doorgang dan zeer moeilijk maakt! Daarom zijn wij woensdag 10/05, donderdag 11/05 en vrijdag 12/05 open tot 20:00 zodat u niet tussen 14:00 en 16:30 de arbeiders in de straat hindert. Dit ook op dinsdag 16/05 en woensdag 17/05.
  • ACTIE tijdens de wegenwerken! Bestel online uw afhaling met volgende codes in de webshop WEGWERK1 voor 2% korting op alle voeders. WEGWERK2 voor 10% korting op supplementen, rieken, etc. Stalstrooisels doen niet mee aan deze actie.  Bestel, Bel voor afhaling, wij komen naar u toe op het afgesproken punt net voorbij de werken.  Doorgang mogelijk langs de kant van de KETTERMUIT!                                                     
  • Door de hinder van de wegenwerken maken wij de brug met Hemelvaart en zijn dus donderdag 18/05, vrijdag 19/05 en zaterdag 20/05 GESLOTEN! Vergeet niet wie online besteld via de webshop die besteld met korting!