Dendermondsesteenweg 322 - Sint-Niklaas
[email protected]

CONTACTEER ONS
0495 45 94 55

Natuurlijk goed doet uw paard goed

Gegroeid uit passie om paarden beter te begrijpen is Natuurlijk Goed ontstaan. Kom gerust langs in onze gezellige winkel. Wij staan steeds klaar voor een woordje advies. Volg ons zeker op facebook.

Routeplan

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment
EQUIFYT
EQUIFYT

Granenvrije voeders van Equifyt zijn de basis bij Natuurlijk Goed. Wij bieden zo goed als het volledige granenvrij gamma van Equifyt en Agrobs aan.

Meer informatie
EQUIBIOME
EQUIBIOME

Equibiome het paarden onderdeel van Agriton is een must have voor uw paard beter te houden. Een aangenaam stalklimaat, minder geur, minder vliegen, minder rotstraal,… . Een kringloop manier voor de verwerking van u mest, weide,.. Ontdek wat equibiome voor u kan betekenen.

Meer informatie
STIEFEL
STIEFEL

Ontdek wat de meerwaarde van kruiden kan beteken voor uw paard. Stiefel is een gerenomeerd Duits merk voor de ontwikkeling van kruidenmengsels voor paarden. Zowel zuivere enkelvoudige kruiden als samenstellingen.

Meer informatie
KOLTEC
KOLTEC

Uw weide veilig en optimaal afspannen? Koltec helpt u daar graag bij.

Meer informatie

Paardvriendelijke tuinen

Natuurlijk Goed staat ook voor paard vriendelijke tuinen.

Een tuin waarin uw paard eens kan gaan snoepen en u van kan genieten. Snoeiafval geen giftige stoffen zijn maar een meerwaarde, het kan.

Naar onze projecten

RECENT NIEUWS

Wij RENOVEREN! Wij zijn OPEN!

We zijn gestart aan de renovatie van onze loods maar blijven open! Graag zoals altijd u aanmelden in de winkel, dan helpen wij u graag verder! 

Niet direct op den hof rijden AUB mits het betere weer spelen de kinderen buiten!

Na de renovatie breiden wij uit! Wij verwelkomen dan nieuwe merken voor uw hond, kat, duif en neerhofdieren. Bent u specifiek opzoek naar een merk, laat het ons weten! [email protected]

VAKANTIE! 

Zaterdag 20 juli gesloten om 15:00 

GESLOTEN van 22 juli tot en met 2 augustus! 

15 augustus maken wij de grote brug