Dendermondsesteenweg 322 - Sint-Niklaas
[email protected]

CONTACTEER ONS
0495 45 94 55

Voeders

Wij hebben voor ieder wat wils: van jonge veulens tot paarden op meer gevorderde leeftijden. Kom dus gerust eens langs voor een goed advies op maat en een blik op ons gamma. U zal verbaasd zijn door ons ruim assortiment en onze graanvrije producten. We verdelen ondermeer volgende kwaliteitsmerken:

  • EQUIFYT
  • FLORIAN HORSE FOOD
  • DB Horse Food (Maalderij Roosens)
  • EQUILIN
  • Ingepakt hooi 13kg  en voordroog 20kg
  • Midi balen 100kg

Ontdek ze snel in onze webshop!

Ruwvoeder is de basis! 

Daardoor hebben we 100% stofvrij voordroog en hooi in kleine verpakkingen 13 en 20kg. 

Sinds 2019 hebben we een beperkte oplage van eigen top kwaliteit ingepakt hooi in midi balen (ca. 100kg). Deze komen van door ons gekozen grasland, gekozen tijdstip van maaien en inpakken. De aantal hiervan zijn beperkt dus tijdig reserveren is de boodschap! 

Het grote voordeel van midi balen is dat ze 90x90 zijn (passen door bijna elke deur), 1 persoon deze kan verplaatsen, ze gewikkeld zijn en daardoor perfect buiten bewaard kunnen worden. 


      

EquiFyt™:

Dit merk focust zich de laatste decennia op het optimaliseren van de fysische en psychische gezondheid van het paard door middel van voeding. EquiFyt™ paardenvoer is volgens een uniek concept samengesteld. Centraal hierbij staat een goede gezondheid op basis van een energetisch uitgebalanceerde voeding, rekening houdend met de 4 seizoenen en actuele klimaatsveranderingen.

Als pionier in deze materie sinds 2003 stellen wij de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van granenvrije voeding en muesli’s aan u voor. EquiFyt™ brengt een evenwichtig assortiment op de markt dat het hele jaar door rekening houdt met de seizoensgebonden behoefte, het prestatieniveau en de leeftijd van het paard. Bij het samenstellen van de formules is alles erop gericht om de ‘Qi’ of levensenergie van het paard gunstig te beïnvloeden. Het voer zorgt ervoor dat uw paard energetisch in balans blijft, of bij afwijking ervan zal het de balans herstellen. De ‘Fyt’ uit EquiFyt™ verwijst naar Fytotherapie; het gebruik maken van de natuurlijke werking van planten om een optimale gezondheid na te streven.

Een greep uit onze EquiFyt™ bestsellers: Pre-active, Alfa-blend, Green-Power, Zupa, Aspero, Herbs, Pre-Alpin-Senior, …

DB Horse Food™:

DB Horse Food is een topvoeder van gekende kwaliteit voor een correcte prijs. Wij bieden een beperkt gamma aan uit hun assortiment. Hiervoor hebben we gekeken naar prijs/kwaliteit de beste verhouding en om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

Ontdek ons gamma gerust in de webshop

Florian Horse Food™:

Florian Horsefood heeft als missie paarden gezonder te laten eten. Zij willen het gezonde alternatief zijn. Het stimuleren van de spijsvertering is hierbij hun doel. Dit bekomen ze door hun gemixte ruwvoeders, die de variatie aan vezels en ruwe celstof vergroten. Zo vindt een meer gevarieerde vertering plaats in de dikke en blinde darm. Wat uw paard gezonder maakt.

Hebben we steeds op stock: Basic pure, total plus, all in growth, slow impact en vi-mi plus (vitamine - mineralen korrel)


NIEUW NIEUW NIEUW! 

Equilin:

Voeding en gezondheid gaan samen en daarom ontwikkelt Equilin veterinaire voeding ter preventie van ziekten en ter ondersteuning van het herstel. Zo krijgen we op een natuurlijke wijze gezondere paarden met een verhoogd welzijn.

volg deze link voor meer info