Dendermondsesteenweg 322 - Sint-Niklaas
[email protected]

CONTACTEER ONS
0495 45 94 55

KOLTEC

Wij zijn trotse verdelers van het merk KOLTEC. Weldra te ontdekken in onze webshop. Steeds een greep uit hun gamma voor draad, koord en lint op stock! kijk zeker al eens in hun  catalogus 2023 voor inspiratie.

Wij zijn plaatsers en verdelers van dit degelijk merk! Steeds ruime stock op voorraad in de winkel!

Koltec Schrikdraad en Afrastering

KOLTEC is opgericht in 1942 in Breda. Vanaf 1945 worden er schrikdraadapparaten gemaakt. De huidige ST, het paddenstoel model, was in de basis het eerste apparaat dat geproduceerd werd. Het is nog steeds een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en toepassing van elektrische afrasteringen.

KOLTEC heeft een eigen technische staf die zowel de reparaties verzorgt van defecte apparatuur, maar tevens de ontwikkeling van nieuwe apparatuur voor haar rekening neemt. Doordat deze twee activiteiten in een hand zijn, wordt met de ervaring uit de reparatiewerkzaamheden nog betrouwbaardere apparatuur ontwikkeld en/of worden ontwerpen aangepast aan de opgedane ervaring.

5 JAAR GARANTIE ! KOLTEC verbetert ieder jaar haar interne organisatie. Daarmee verbetert ze ook constant de kwaliteit van haar producten. In 2017 resulteerde dit in het verkrijgen van het ISO 9001 certificaat. Jaarlijks wordt de KOLTEC organisatie doorgelicht door een extern bureau om te controleren of KOLTEC nog steeds voldoet aan de gestelde ISO 9001 normen. Om ook de superieure kwaliteit van onze apparaten te onderstrepen geeft KOLTEC 5 JAAR GARANTIE bij aankoop van een KOLTEC schrikdraadapparaat. Als hulpmiddel kunt u de aankoop van uw KOLTEC schrikdraadapparaat registreren op de KOLTEC website. Maar bij een garantieaanvraag is het tonen van uw (kopie) aankoopbewijs ook voldoende. De garantie voorwaarden kunt u terug vinden op de website www.koltec.nl/service/garantie KWALITEIT Algemene informatie KOLTEC= meer dan 75 jaar uw garantie voor superieure NEDERLANDSE kwaliteit.

Koltec